Proizvodi

MASTOLOVI

Za pročišćavanje tehnološke otpadne vode iz kuhinja isporučujemo mastolove (separatori masti) različitih oblika i volumena, počevši od najmanjih od 100 litara, koji se mogu ugraditi ispod sudopera ili drugdje u zatvorenom prostoru, pa do velikih mastolova volumena 8000 litara koji se ukopavaju. Svi naši mastolovi napravljeni su kao dvokomorni rezervoari radi boljeg izdvajanja krutih nečistoća, masti i ulja.

SEPARATORI

Za pročišćavanje otpadne vode onečišćene motornim uljima u ponudi imamo separatore od 1000 do 20000 litara. Tamo gdje je potrebna veća kvaliteta pročišćene vode isporučujemo separatore s koalescentim uloškom (I. klasa), a tamo gdje je potrebna veća protočnost poput parkirališta i javnih površina isporučujemo separatore s premosnicom (by-pass). Svi naši separatori mogu zadovoljiti potrebe za ugradnjom kod autoservisa, autopraona, garaža, parkirališta i ostalih manipulativnih privatnih ili javnih površina.

SEPTIČKE JAME I BIOPROČISTAČI

Na mjestima gdje ne postoji sustav javne odvodnje mogu se ugraditi sabirne jame ili septičke jame s dvije ili tri komore. Osim njih u mogućnosti smo isporučiti i biopročistače za kućanstva od 4 osobe pa sve do velikih biopročistača za kampove i manja naselja.

Osim navedenog u mogućnosti smo isporučiti i dodatnu opremu prema zahtjevima klijenta te ponuditi usluge savjetovanja prije i nakon ugradnje.

Za sve naše kupce osiguravamo opširnu prateću dokumentaciju, a u mogućnosti smo ponuditi i potpisivanje ugovora za uslugu čišćenja i održavanja uređaja.

Svi uređaji napravljeni su u skladu sa standardima:

SIST EN 1825-1 SIST EN 858-1 i 858-2 SIST EN 12566


Newsletter